O NAMA
   
  SPEKTRA TEAM DOO je osnovana 2001. godine i iza sebe ima 18 godina uspešnog poslovanja. Osnovna delatnost je usmerena na uvoz, trgovinu i proizvodnju artikala iz oblasti kancelarijskog materijala, školskog pribora i gift programa. U svom sistemu snabdevanja ima preko 1.000 zadovoljnih klijenata koji su nas prepoznali kao pouzdanog partnera sa profesionalnim servisom i širokim asortimanom.

  Nudimo Vam efikasno snabdevanje elektronskim putem, bez dodatnih troškova, gubljenja vremena i suvišne papirologije. Ovim putem možete lako naručiti željenje artikle koji će vam biti isporučeni u najkraćem roku. Uštedite vreme kupujući iz svoje fotelje, a sve ostalo prepustite nama i uverite se u pouzdanost našeg lagera i veoma kurentnih cena. Naglašavamo da se sajt ažurira u realnom vremenu, što znači da je prikaz asortimana, lagera i cena uvek ispravan.

  Sajt je namenjen fizičkim i pravnim licima – firmama. Pravna lica plaćanja mogu vršiti samo virmanski, preko računa. Fizička lica plaćanja mogu obaviti pouzećem, po prijemu robe. Fizičkim licima nudimo i mogućnost kupovine u našim maloprodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu (niže u tekstu je naveden spisak maloprodajnih objekata).

  Isporuka se vrši na sve adrese u Srbiji. Dostava je besplatna za sve račune čija vrednost prelazi 5.000RSD sa uračunatim pdv-om. Takođe, 1.000RSD predstavlja minimalan iznos porudžbenice. Za iznose ispod 5.000 (sa pdv-om), nudimo vam usluge kurirske službe D-EXPRESS I AKS EXPRESS KURIRA po veoma povoljnim cenama. Pravna lica robu mogu i lično preuzeti u Centralnom magacinu veleprodaje, nakon uplate, na dole navedenoj adresi.
  loader-animacija
  Loading... prosireni text da bi se testiralo sve i sada i ond da bude dugacko