Povraćaj sredstava

   

  U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

  Procedura za povraćaj sredstava

  Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Vaš JMBG (opciono)
  • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

  Tražene podatke možete dostaviti putem e-maila reklamacije@spektra.rs ili pozivanjem broja telefona 011/316-5355, 011/316-9555.

  Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, www.spektra.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima korisničke podrške putem poziva ili popunjavanjem formulara na linku , ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Spektra Team d.o.o. ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

  Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

  loader-animacija
  Loading... prosireni text da bi se testiralo sve i sada i ond da bude dugacko